Η MultiHost ξεκίνησε το 2008 με σκοπό να θέσει νέα standards στον χώρο των υπηρεσιών web hosting στην Ελλάδα. Στόχος μας να προσφέρουμε ένα σταθερό και πραγματικά ποιοτικό περιβάλλον hosting, παρέχοντας ισχυρή ασφάλεια, υψηλή διαθεσιμότητα υπηρεσιών, άριστη τεχνική υποστήριξη, γρήγορο δίκτυο, ενημερωμένο λογισμικό και καινοτόμες υπηρεσίες φιλοξενίας.
Οι λύσεις hosting της MultiHost βασίζονται αποκλειστικά στο λειτουργικό σύστημα LINUX και αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό λύσεις ανοικτού λογισμικού.

Στην MultiHost δεν αφήνουμε τη διαχείριση των συστημάτων σε τρίτους, αλλά φροντίζουμε προσωπικά καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων. Με πολυετή εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, της διαχείρισης UNIX συστημάτων (system administration) και του προγραμματισμού, εφαρμόζουμε σύγχρονες πρακτικές proactive security σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας των συστημάτων μας.
Παράλληλα, κατανονοούμε την κρισιμότητα της άμεσης τεχνικής υποστήριξης και δεσμευόμαστε για την επίλυση των αιτημάτων σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Με πλήρη υποστήριξη, έμπειροι πληροφορικοί που τους ξέρετε προσωπικά με το όνομά τους, αντιμετωπίζουν τα αιτήματά σας άμεσα. Γνωρίζετε προσωπικά τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και έχετε στη διάθεσή σας συμβούλους για όλα τα θέματα φιλοξενίας.

 

Υπηρεσίες Radio TV Streaming: Από το 2009, η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται πολύ ενεργά στις υπηρεσίες WebHosting και Streaming,
Είμαστε η πρώτη εταιρία που έφερε το Flash Streaming (Wowza) στην Ελλάδα!

Εποινωνήστε με τη  MultiHost

Γραμματεία:  info@multihost.gr
Τμήμα Πωλήσεων:  sales@multihost.gr
Tμήμα Τεχνικής Υποστήριξης:  support@multihost.gr
Τμήμα Ονομάτων Χώρου (domains):  domains@multihost.gr

Η στο Καταστήμα μας στον Πρίνο Θάσου

MULTIHOST.GR

Πρίνος 1, Θάσος
64010, Ν. Καβάλας
Ελλάδα

Tηλ. +30.25931 12363

Ωράριο Τηλεφωνικής Υποστήριξης:
Τμήμα Πωλήσεων: 9.00-21.00 καθημερινές, Σάββατο 9.00-20.00
Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης: 9.00-21.00 καθημερινές, Σάββατο 9.00-20.00
Τμήμα Λογαριασμών: 9.00-21.00 καθημερινές.

katakalos

ΣΤΕΛΙΟΣ Κ

DEVELOPMENT
SEO, WEB, MARKETING, PROGRAMMING

kar-geo

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡ

DEVELOPMENT
SEO, WEB, MARKETING, PROGRAMMING

user1

ΘΩΜΑΣ Σ

Server (Administrator)
PROGRAMMING