Προφίλ Εταιρείας MultiHost

Στην MultiHost στηρίζουμε τις σύγχρονες επιχειρήσεις στην προσπάθειά τους για ανάπτυξη ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, χρησιμοποιώντας τη δύναμη του διαδικτύου. Καλύπτουμε τις διαδικτυακές ανάγκες κάθε επιχείρησης με ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών.

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 2006 από έμπειρους webmasters που αναζητούσαν την ιδανική φιλοξενία για τις δικές τους ιστοσελίδες. Από τότε, έχει κάνει σημαντικά & μεγάλα βήματα για τη καταξίωσή της και έχει εδραιώσει την εταιρική της παρουσία στην Ελληνική αγορά. Αναπτύσσουμε και εμπλουτίζουμε το σύνολο των υπηρεσιών μας συνεχώς, διατηρώντας ως κύριο άξονα στην προσπάθεια αυτή, την ενδυνάμωση των σχέσεων που έχουμε χτίσει με τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι να παρέχουμε πλήρεις και ουσιαστικές λύσεις φιλοξενίας που χαρακτηρίζονται από υψηλά ποιοτικά κριτήρια. Μέσα από τις αποτελεσματικές λύσεις που προτείνουμε και που διαμορφώνονται έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στην προσωπική ανάγκη του καθενός από εσάς ξεχωριστά, προσδίδουμε στην επιχείρησή σας πολύτιμη εμπορική αξία.

Για να το πετύχουμε αυτό, στηρίζουμε την πολιτική της εταιρίας μας σε έξι βασικούς άξονες:

  • Συνέπεια.
  • Αξιοπιστία.
  • Επικοινωνία.
  • Τιμές.
  • Ποιότητα.
  • Τεχνογνωσία.
  • Υποστήριξη.

Στην MultiHost δεν αφήνουμε τη διαχείριση των συστημάτων σε τρίτους, αλλά φροντίζουμε προσωπικά καθημερινά για την εύρυθμη λειτουργία των συστημάτων. Με πολυετή εμπειρία και επιστημονική κατάρτιση στο χώρο της ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων, της διαχείρισης UNIX συστημάτων (system administration) και του προγραμματισμού, εφαρμόζουμε σύγχρονες πρακτικές proactive security σε όλα τα επίπεδα λειτουργίας των συστημάτων μας. Παράλληλα, κατανονοούμε την κρισιμότητα της άμεσης τεχνικής υποστήριξης και δεσμευόμαστε για την επίλυση των αιτημάτων σας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο. Με πλήρη υποστήριξη, έμπειροι πληροφορικοί που τους ξέρετε προσωπικά με το όνομά τους, αντιμετωπίζουν τα αιτήματά σας άμεσα. Γνωρίζετε προσωπικά τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και έχετε στη διάθεσή σας συμβούλους για όλα τα θέματα φιλοξενίας..

Υπηρεσίες Radio TV Streaming: Από το 2009, η εταιρεία μας, δραστηριοποιείται πολύ ενεργά στις υπηρεσίες WebHosting και Streaming, Είμαστε η πρώτη εταιρία που έφερε το Flash Streaming (Wowza) στην Ελλάδα!

Εποινωνήστε με τη MultiHost

Γραμματεία: info@multihost.gr

Τμήμα Πωλήσεων: sales@multihost.gr

Tμήμα Τεχνικής Υποστήριξης: support@multihost.gr

Τμήμα Ονομάτων Χώρου (domains) : domains@multihost.gr

MULTIHOST.GR

Πρίνος 1, Θάσος

64010, Ν. Καβάλας, Ελλάδα

Tηλ. +30 2170001002

Tηλ. +30 2104400826


Ωράριο Τηλεφωνικής Υποστήριξης:

Τμήμα Πωλήσεων: 9.00-21.00 καθημερινές, Σάββατο 9.00-20.00

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης: 9.00-21.00 καθημερινές, Σάββατο 9.00-20.00

Τμήμα Λογαριασμών: 9.00-21.00 καθημερινές.