Reseller Hosting

Μεταπωλητής απεριόριστος λογαριασμούς φιλοξενίας στους δικούς σας πελάτες για σταθερό μηνιαίο τέλος

Μπορείτε να κάνετε χρήματα με το Reseller Hosting φιλοξενώντας τους δικούς σας πελάτες

Πουλήστε απευθείας στους δικούς σας πελάτες, ορίστε τις δικές σας τιμές και τις προδιαγραφές συσκευασίας και κρατήστε όλο το κέρδος!

Reseller Standard

24.99

Κάθε μήνα

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ
  • Free Domain Name
  • 50GB Disk Space
  • 1 TB Bandwidth
  • Control Panel Included
  • Resell Hosting Accounts

Reseller Business

34.99

Κάθε μήνα

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΡΑ
  • Free Domain Name
  • Unlimited Disk Space
  • Unlimited Bandwidth
  • Control Panel Included
  • Resell Reseller Accounts

Βασικό λογισμικό περιλαμβάνεται ως Βασικό με όλα τα Πλάνα με όλα τα σχέδια μεταπωλητών

Συμπεριλαμβάνουμε ως βασικό παράγοντα το κορυφαίο τρίο της αγοράς του λογισμικού διαχείρισης μεταπωλητών τρίτου μέρους

cPanel

Hosting Account Control Panel

Τι είναι το cPanel;

Το cPanel φιλοξενεί τον πίνακα ελέγχου που παρέχει γραφική διασύνδεση και εργαλεία αυτοματοποίησης που αποσκοπούν στην απλοποίηση της διαδικασίας φιλοξενίας ενός ιστοτόπου. Το cPanel χρησιμοποιεί μια δομή 3 επιπέδων που παρέχει δυνατότητες στους διαχειριστές, τους μεταπωλητές και τους ιδιοκτήτες ιστότοπων τελικού χρήστη να ελέγχουν τη διαχείριση των ιστότοπων και των διακομιστών τους μέσω ενός προγράμματος περιήγησης ιστού.

Web Host Manager

Reseller / Server Control Panel

Τι είναι το Web Host Manager;

Το Web Host Manager είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει την πρόσβαση του admin στο πίσω μέρος του cPanel. Το WHM σας δίνει περισσότερο έλεγχο και ευελιξία όταν διαχειρίζεστε είτε μερικές πολύ δημοφιλείς και έντασης πόρων τόπους, είτε μεγάλο αριθμό τοποθεσιών. Εκτός από την παροχή της δυνατότητας πώλησης υπηρεσιών φιλοξενίας σε άλλα άτομα, η WHM σας δίνει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας και διαχείρισης πολλαπλών cPanels.

WHMCS

Automation and Billing Software

Τι είναι WHMCS;

Το WHMCS είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης πελατών, χρέωσης και υποστήριξης για ηλεκτρονικές επιχειρήσεις. Βοηθώντας να οργανώσετε και να αυτοματοποιήσετε όλες τις πτυχές μιας επιχείρησης, από την πρώτη εγγραφή και παραγγελία πελάτη έως την επαναλαμβανόμενη χρέωση και την τιμολόγηση, για να υποστηρίξετε μέσω του ενσωματωμένου help desk, το WHMCS είναι μια ασφαλής, επεκτάσιμη και επεκτάσιμη λύση που σας δίνει έλεγχο.

Κορυφαίοι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε την MultiHost για το Hosting του μεταπωλητή σας

Η ποιότητα, η αξιοπιστία, η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών και η τεχνογνωσία κορυφαίου επιτοκίου είναι συνώνυμα με το σήμα μας

Ταχύτητα

Με SSD Servers και με LiteSpeed, Διαθέσιμος δωρεάν στα πακέτα web hosting

Πρόγραμμα Συνεργατών

Κέρδισε χρήματα προτείνοντας τις υπηρεσίες μας!

Anycast DNS Tool

3x μεγαλύτερη ταχύτητα από κάθε σημείο του πλανήτη.

Υποστήριξη

Είμαστε εδώ 24/7/365 για να βοηθήσουμε με όποιες απορίες μπορεί να έχετε.

Ανακαλύψτε το Απεριόριστο Δυναμικό Κερδών

Δείτε πόσα χρήματα μπορούν να γίνουν με τη φιλοξενία μεταπωλητών καθώς μεγαλώνετε τη βάση πελατών σας

Αριθμός Πελατών Τιμή Πακέτου Μηνιαία Έσοδα Μηνιαίο Κέρδος
10 4.99 € 49.99 € 25.00 €
25 4.99 € 124.75 € 99.76 €
50 4.99 € 249.50 € 224.51 €
100 4.99 € 499.00 € 474.01 €
500 4.99 € 2,495.00 € 2,470.01 €
1,000 4.99 € 4,990.00 € 4,965.01 €
5,000 4.99 € 24,950.00 € 24,925.01 €

Η φιλοξενία μεταπωλητών Μπορεί να Προσθέσει Αξία σε υπάρχουσες επιχειρήσεις

Η φιλοξενία μεταπωλητών μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τις υπάρχουσες επιχειρήσεις για να προσθέσει αξία στις τρέχουσες προσφορές τους

Σχεδιαστές Ιστοτόπων

Reseller hosting είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε αξία για τους πελάτες σχεδιασμού ιστοσελίδων σας.

Σας επιτρέπει να προσφέρετε την πλήρη εξυπηρέτηση του σχεδιασμού, του τομέα και της φιλοξενίας, που σημαίνει ότι οι πελάτες σας μπορούν να πάρουν ό, τι χρειάζονται σε ένα μέρος από εσάς.

Παροχείς Λογισμικού

Το λογισμικό φιλοξενίας γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές μοντέλο διανομής.

Η φιλοξενία μεταπωλητών θα σας επιτρέπει να πουλάτε το λογισμικό σας και να δημιουργείτε αυτόματα λογαριασμούς φιλοξενίας για τους πελάτες σας, ώστε να μην χρειάζεται να το φιλοξενεί αλλού.

Οργανισμοί

Οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις μπορούν να προσθέσουν αξία στο προσωπικό τους με τη φιλοξενία μεταπωλητών.

Περιλαμβάνεται με κάθε λογαριασμό φιλοξενίας η δυνατότητα αποθήκευσης ποικιλίας ψηφιακών δεδομένων, δημιουργίας ιστότοπων και επικοινωνίας μέσω επίσημων διευθύνσεων Email μέσω οργανισμού.

Μάθετε γιατί είμαστε ένας Κορυφαίος Προμηθευτής φιλοξενίας ιστοσελίδων

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην παροχή φιλοξενίας ιστοσελίδων, έχουμε δημιουργήσει μια φήμη ηγεσίας στο χώρο του web hosting business

Συχνές Ερωτήσεις

Για να σας βοηθήσουμε να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση, έχουμε συντάξει μια λίστα με τις πιο συχνές ερωτήσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρατίθενται σε αυτή τη σελίδα.

Αν δεν μπορείτε να βρείτε την απάντηση στην ερώτησή σας ή αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Υποβάλετε τις ερωτήσεις σας
Για να διατηρείς ένα site στο Internet, θα πρέπει τα αρχεία σου να φιλοξενούνται σε κάποιον web server, ο οποίος συνδέεται στο Internet με μεγάλη ταχύτητα και καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Στη MltiHost, οι server αυτοί στεγάζονται σε ελληνικό datacenter που σημαίνει ότι πετυχαίνουμε τις μέγιστες ταχύτητες για τους Έλληνες χρήστες και είναι τοποθετημένοι στο δίκτυο Otenet.
Τα πακέτα φιλοξενίας έχουν μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη, ετήσια και διετή διάρκεια.
Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών, που σημαίνει ότι μπορείς να δοκιμάσεις την υπηρεσία φιλοξενίας που προσφέρουμε και εάν δεν είσαι ικανοποιημένος από την ταχύτητα και την σταθερότητα των υπηρεσιών μας, να σου επιστρέψουμε τα χρήματα που έδωσες για την παραγγελία του πακέτου.
Εάν πληρώσεις με πιστωτική, Paypal ή Paysafecard, τότε το πακέτο σου ενεργοποιείται άμεσα και σου στέλνονται με email οι κωδικοί εισόδου στο control panel φιλοξενίας και οι κωδικοί ftp. Σε περίπτωση που πληρώσεις με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, τότε το πακέτο ενεργοποιείται μόλις δούμε την κατάθεση ή μετά από ενημέρωση δική σου.
Εάν διαχειρίζεσαι περισσότερα του ενός site, τότε θα πρέπει να επιλέξεις ένα πακέτο ανάλογα με τον αριθμό των site που διαχειρίζεσαι.
Θα πρέπει να εγκαταστήσεις στον υπολογιστή σου, κάποιο πρόγραμμα μεταμόρφωσης αρχείων στον server, όπως είναι για παράδειγμα το Filezilla client, το οποίο παρέχεται δωρεάν.Μόλις εγκαταστήσεις το πρόγραμμα αυτό, θα χρησιμοποιήσεις τους κωδικούς που θα σου στείλουμε μέσω email για να συνδεθείς στον server και θα τοποθετήσεις τα αρχεία σου μέσα στον φάκελο httpdocs. Ο δεύτερος τρόπος είναι μέσα από το control panel διαχείρισης του πακέτου φιλοξενίας σου, του Plesk ή του Cpanel. Θα μπείς μέσα στον φάκελο File manager και θα ανεβάσεις τα αρχεία σου πάλι μέσα στον υποφάκελο httpdocs

Copyright © 2006 - 2019 - SmartMind - All Rights Reserved.